Mágneses golyók: kreatív kikapcsolódás vagy veszélyes játék

Biztosan hallott már róluk, még akkor is, ha a Neocube név nem mond semmit. A Neocube mágneses golyók az utóbbi években nagy figyelmet kaptak, különösen az interneten. Az emberek szívesen osztják meg egymással a varázslatos mágneses golyókból készített kreatív alkotásaikat. Ahogy mondani szokás, a lehetőségeknek csak a képzelet szabhat határt, és ez az igazság a NeoCube esetében is. Nemcsak kellemes tapintásuk van, amellyel öröm dolgozni, hanem számos különböző színben kaphatóak.

Mágneses golyók: kreatív kikapcsolódás

Miért is olyan népszerűek?

A NeoCube neodímium mágnesekből készül. Egy csomagban 216 darab 5 mm átmérőjű golyó található. Bár a golyók első pillantásra túl kicsinek tűnnek, kis méretük csodálatos lehetőségeket biztosít. Eredetileg oktatási célú játéknak tervezték őket, de a művészet területén is megtalálták a felhasználásukat. Az utóbbi években a NeoCube vagy Zen mágnesek kifejezést leggyakrabban a feszültség és a stressz oldásával hozták összefüggésbe. A tapasztaltabb felhasználók szerint a Neocube egy függőséget okozó játék, amit nem lehet egykönnyen abbahagyni. A kezdőket a mágnesek nehéz, finom kezelése eltántoríthatja az alkotástól. Először meg kell érteni, hogyan viselkednek a kis mágnesek, ezután lehet őket a kívánt formákba rendezni és tárolni.

Értékesítési tilalom

A NeoCube játékként való megjelölése nem teljesen helyénvaló. Egyes országokban az értékesítését betiltották a kockázat miatt, aminek különösen a gyermekek vannak kitéve. Ha két mágneses golyó kerül a szervezetbe, a belekben összekapcsolódhatnak. Ilyen esetekben műtétre van szükség, ezért a mágneses golyók nem alkalmasak olyan gyermekek számára, akik lenyelhetik őket. Az eladók néha elfelejtik figyelmeztetni a vásárlókat erre a tényre.

A NeoCube nagyszerű szórakozás lehet a felnőttek számára. A golyókat azonban olyan helyen kell tárolni, ahol a gyermekek nem érhetik el, mert lenyelhetik őket.

A mágneses golyókat webáruházunkban is megvásárolhatja:

Hasonló cikkek