NeoCube 6 színű mágneses golyók (+6 extra golyóval)

8 635 Ft Áfával

NeoCube mágneses építőkészlet: 216 db 5 mm átmérőjű mágneses golyó díszdobozban. Minden csomaghoz 6 pótgolyót küldünk ajándékba.

545 készleten
Cikkszám: G5-N35-6C-SET Kategória:

Termékleírás

Figyelmeztetés: Két mágnes lenyeléskor a belekben rekedhet. A mágneses golyók kis elemek, így a kis gyermekek könnyen lenyelhetik. Tartsa távol gyermekektől. Ne tegyen mágnest a szájába piercing utánzatként.

A NeoCube mágnskészlet 216 golyóból áll, amelyeket egy 6x6x6-os kockába rendezhet. A golyókból számtalan térbeli alakzat építhető.

A következő formák mind nikkelgolyókból készültek. A csomag azonos méretű golyókat tartalmaz hatféle színben.NeoCube mágnesekből épített különböző formák A NeoCube napokig elszórakoztat! Puzzle, stresszoldó eszköz felnőtteknek, építőkészlet, de ami a legfontosabb: szórakoztató!

A mágneses golyók fejlesztik a kreativitást és a térbeli képzelőerőt. Ideális ajándék. Stresszoldó hatásuk van, és ha sikerül összerakni egy igazán bonyolult 3D-s tárgyat, akkor garantáltan nem maradhat el az elégedettségérzés sem.

Hogyan építhető kocka 216 golyóból:

Több csomag kombinálása után ezeket a lenyűgöző formákat is megépítheti:

Figyelmeztetés: A mágneseket óvatosan kell kezelni, hogy ne kerüljenek kisgyerekek kezébe, akik belélegezhetik vagy megehetik az apró részeket. Lenyelés esetén fennáll a veszélye annak, hogy a mágnesek a belekben egyesülnek, ami súlyos egészségügyi károsodásokat okozhat.