Geomag építőkészletek

Geomag stavebnica - deti

Kapcsolódj ki és élvezd a Geomag mágneses építőkészlet örömeit. Engedd szabadjára a fantáziádat, és építs kisebb és nagyobb műalkotásokat, amik jól mutatnak a polcodon is.

Nagyszerű, hogy a készletet kicsik és nagyok egyaránt szeretik, hiszen így összeszerelés közben értékes pillanatokat tölthettek együtt szeretteiddel.

Választhatsz a Classic változat vagy a nívósabb Mechanics változat közül. Ez utóbbi mechanikus elemekkel gazdagodott, amelyek mozgásba hozzák a készlet elemeit. Ha szeretnéd, hogy alkotásaid világítsanak a sötétben, válaszd a Glow változatot, amely képes befogni a nappali fényt, amitől aztán foszforeszkálni kezd a sötétben.

OKTATÁSI SEGÉDANYAG

A Geomag építőkészlet hozzáadott értéke, hogy növeli az Ön és különösen gyermekei koncentrációs készségét. A készlet alkalmas a természettudományok, technológia, mérnöki tudományok és matematika könnyebb megértéséhez.

STEM

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG

A Geomag márka azért is dicséretet érdemel, mert legalább annyira törődik a környezetünkkel, mint a szórakozásunkkal. Tény, hogy nagy arányban használ újrahasznosított műanyagokat menő építőcsomagjainak gyártása során. Az újrahasznosított Recycled termékek esetében ez az arány 100%-os. A nagyszerű az, hogy ezek a termékek ugyanolyan élénk színekkel és kiváló minőséggel rendelkeznek, mint az eredeti Geomag készletek.

újrahasznosított műanyag

Más népszerű kategóriák: