22%

Geomag Glow Recycled építőkészlet (25 darabos) – világít a sötétben

6 495 Ft Áfával

Ez a ragyogó Glow változat, ami világít a sötétben. A készlet 25 elemet és egy tárolót tartalmaz. Kicsik és nagyok egyaránt szeretik. A Geomag az egész családot, barátokat és ismerősöket összeköt egy közös játékra.

Több, mint 10 készleten
Cikkszám: GE328-GLO-25 Kategória:

Termékleírás

Geomag Glow Recycled építőkészlet (25 darabos) – világít a sötétben

A Geomag építőkészletek szórakoztatóak és kreatívak. A darabjaiban rejlő mágneses erő a gyerekeket és a felnőtteket egyaránt vonzza. Fejlesztik a gyermekek finommotorikus készségeit, megtanítják őket a formák és színek felismerésére, és javítják a koncentrációs képességüket is.
Az újrahasznosított Geomag Glow Recycled 25 készlettel még a sötétben is jól fogsz szórakozni. Képes befogni a napfényt, amitől aztán világítani kezd a sötétben.

A készlet tartalma:

– 12 mágneses rúd
– 12 acélgolyó
– 1 négyzet
– 1tárolódoboz

Nézd meg a Geomag egyéb építőkészleteit is a Geomag építőkészletekkategóriában.

Geomag Glow Recycled építőkészlet (25 darabos) - világít a sötétben

GEOMAG TÁROLÓDOBOZ

A Geomag tárolódoboz egy olyan doboz, amelyben rendezetten tarthatod a készlet alkatrészeit. A doboz praktikus méretű, így kedvenc készletedet bárhová magaddal viheted. Nézd meg a Geomag egyéb építőkészleteit is a Geomag építőkészletek kategóriában.

CÉLKOROSZTÁLY

A készítők ajánlása alapján ez a mágneskészlet 3-99 éves korig ajánlott.

Figyelmeztetés! Három éves kor alatt nem ajánlott. Apró elemeket tartalmaz, amelyek belélegezve vagy lenyelve fulladást okozhatnak. Két lenyelt mágnes összetapadhat, és a belekben rekedhet.

OKTATÁSI SEGÉDANYAG

A Geomag építőkészlet hozzáadott értéke, hogy növeli az Ön és különösen gyermekei koncentrációs készségét. A készlet alkalmas a természettudományok, technológia, mérnöki tudományok és matematika könnyebb megértéséhez.

STEM

KÖRNYEZETTUDATOSSÁG

A Geomag márka azért is dicséretet érdemel, mert legalább annyira törődik a környezetünkkel, mint a szórakozásunkkal. Tény, hogy nagy arányban használ újrahasznosított műanyagokat menő építőcsomagjainak gyártása során. Az újrahasznosított Recycled termékek esetében ez az arány 100%-os. A nagyszerű az, hogy ezek a termékek ugyanolyan élénk színekkel és kiváló minőséggel rendelkeznek, mint az eredeti Geomag készletek.

újrahasznosított műanyag