29%

Öntapadós mágnesfólia szélesség 62 cm, vastagság 1 mm (tekercshossz 10 méter)

29 990 Ft Áfával

Az öntapadós mágnesfólia tökéletes saját reklámok, ajándék hűtőmágnesek vagy különböző táblák készítésére, amelyeket a fémfelületek (fém polc, autó karosszéria vagy hűtőszekrény) megtartanak. Öntapadós oldalának köszönhetően könnyedén felragaszthatja rá grafikáit vagy fényképeit. Könnyen vágható, ami lehetővé teszi, hogy alakját és méretét saját igényeihez igazítsa.

0 készleten
Cikkszám: PI-620-1-ST-B10 Kategória:

Tulajdonságok

Vastagság

1 mm

Szélesség

62 cm

Hossz

10 m

Mágneses erő

50 g/cm2

Termékleírás

Hirdetéseket, ajándék mágneseket vagy táblákat szeretne készíteni, amelyeket könnyen fémfelületekre rögzíthet, például fémpolcokra, autók karosszériájára vagy hűtőszekrényekre? Szeretné megőrizni a lehetőséget, hogy bármikor és könnyen leszedheti őket? Ha igen, akkor öntapadós mágnesfóliánk az ideális választás az Ön számára. Öntapadó oldalának köszönhetően könnyedén felragaszthatja rá grafikáit vagy fényképeit. Könnyen vágható, így alakját és méretét is az Ön igényeihez igazíthatja.

Az így készült reklámokat, ajándék mágneseket vagy táblákat irodában, műhelyben, gyárakban, otthoni dekorációs célokra, ajándéktárgyak vagy játékok készítésére, művészeti tevékenységhez, kiállításokon és sok más ágazatban felhasználhatja. Kifejezetten belső terekre tervezték.

Ha szeretné a lapot kinyomtatni vagy matricákkal felcímkézni, próbálja ki mágneses fóliánkat, amely öntapadó réteg nélkül készült.

Figyelmeztetés: Soha ne helyezzen mágnesfóliákat neodímium mágnesek közelébe, mert azok demagnetizálódhatnak, ezért ne használja a fóliát mágnestábla készítéséhez. Ilyen célra használja valamelyik fémfóliánkat (fehér vagy fekete) színben.