6%

Öntapadós fémfólia fekete – krétával írható 100×60 cm

8 990 Ft Áfával

A fémfólia mágnestáblaként használható jegyzetek mágnesekkel történő kitűzésére. Krétával lehet rá írni. Az öntapadós oldalnak köszönhetően könnyen a kívánt helyre helyezhető.

188 készleten
Cikkszám: BKP-600-ST Kategóriák: , Címke:

Tulajdonságok

Vastagság

0,7 mm

Méretek

100 x 60 cm

Súly

1,3 kg

Termékleírás

Szüksége lenne egy mágnestáblára az irodában, az üzletben, az iskolában vagy a gyerekszobában? Készítse el könnyedén fémfóliánk segítségével! Öntapadós oldalának köszönhetően szinte bárhol könnyen és gyorsan elhelyezheti.

A mágnestábla kiválóan alkalmas lesz jegyzetek vagy más dokumentumok mágnesekkel történő rögzítésére. Fekete színének és mattfelületének köszönhetően krétával is lehet rá írni, ami könnyen letörölhető a tábláról.

A jegyzetek táblára való rögzítéséhez az irodai mágneseket ajánljuk, amelyek formája biztosítja a jegyzetek egyszerű és kényelmes használatát. Ráadásul színüknek köszönhetően kiváló dekorációs kiegészítői lehetnek az irodának vagy az otthonának. A régebbi fekete ferrit mágnesek gyengék lehetnek a fémlemezből készült mágnestáblához, ezért nem ajánljuk ezt a kombinációt. Az újabb neodímium mágnesek megfelelő erővel rendelkeznek, de törékenyek. Ha két ilyen erős neodímium összeugrik, eltörhetnek. Ezért az irodai mágneseket a legjobb választás egy mágnestáblához.

A mágnestáblára a jegyzeteken kívül különböző ajándékmágneseket és fotómágneseket is rögzíthet, amelyeket akár saját maga is elkészíthet öntapadós mágnesfóliánkkal vagy mágnes szalagjainkkal.

A tábla vastagsága 0,7 mm. A lap öntapadós oldala ragasztóval van ellátva, amely jól tapad különböző sima felületekre, például szekrényre vagy falra. Ollóval könnyen vágható, így szükség esetén a méretét tetszés szerint alakíthatja.

A csomag tartalma:

1x Öntapadós fémfólia fekete 100×60 cm

(térmek) Öntapadós fémfólia fekete - krétával írható 100x60 cm