Mágneses fólia 1mm (A4) fehér

1 790 Ft Áfával

A mágneslap tökéletes saját reklámok, ajándék hűtőmágnesek vagy különböző táblák készítésére, amelyeket a fémfelületek (fém polc, autó karosszéria vagy hűtőszekrény) megtartanak. A kívánt képet matrica felragasztásával vagy a fóliára való nyomtatássalérheti el. Könnyen vágható, ami lehetővé teszi, hogy alakját és méretét az Ön igényeihez igazítsa.

Mennyiségi kedvezmények
Ár 1 db-tól:1 790 Ft
Ár 3 db-tól: 1 515 Ft
Ár 10 db-tól: 1 330 Ft
Ár 40 db-tól: 1 110 Ft
Ár 200 db-tól: Kérjen árajánlatot
Több, mint 50 készleten
Cikkszám: P-A4-1-WHITE Kategória:

Tulajdonságok

Méretek

210 x 297 mm (A4)

Vastagság

1 mm

Mágneses erő

80 g/cm2

Súly

230 g

Termékleírás

Hirdetéseket, ajándék mágneseket vagy táblákat szeretne készíteni, amelyeket könnyen fémfelületekre rögzíthet, például fémpolcokra, autók karosszériájára vagy hűtőszekrényekre? Szeretné megőrizni a lehetőséget, hogy bármikor és könnyen leszedheti őket? Ha igen, akkor mágnesfóliánk az ideális választás az Ön számára. A kívánt grafikát matricák felragasztásával vagy megfelelő nyomtatási módszerekkel (oldószeres vagy UV nyomtatással) lehet a lapokra felvinni. Könnyen vágható, így alakját és méretét is az Ön igényeihez igazíthatja.

Az így készült reklámokat, ajándék mágneseket vagy táblákat irodában, műhelyben, gyárakban, otthoni dekorációs célokra, ajándéktárgyak vagy játékok készítésére, művészeti tevékenységhez, kiállításokon és sok más ágazatban felhasználhatja. Kifejezetten belső terekre tervezték.

Ha nincs lehetősége nyomtatni vagy felcímkézni a fóliát, próbálja ki öntapadós mágnesfóliánkat, amelyre hagyományos fényképeket vagy más nyomtatott grafikákat is ráragaszthat.

Figyelmeztetés: Soha ne helyezzen mágnesfóliákat neodímium mágnesek közelébe, mert azok demagnetizálódhatnak, ezért ne használja a fóliát mágnestábla készítéséhez. Ilyen célra használja valamelyik fémfóliánkat (fehér vagy fekete) színben.