Mágneses fólia szélesség 62 cm, vastagság 0,5 mm (tekercshossz 20 méter)

41 535 Ft Áfával

A mágnesfólia tökéletes saját reklámok, ajándék hűtőmágnesek vagy különböző táblák készítésére, amelyeket a fémfelületek (fém polc, autó karosszéria vagy hűtőszekrény) megtartanak. A kívánt képet matrica felragasztásával vagy a fóliára való nyomtatással érheti el. Könnyen vágható, ami lehetővé teszi, hogy alakját és méretét az Ön igényeihez igazítsa.

Mennyiségi kedvezmények
Ár 1 db-tól:41 535 Ft
Ár 2 db-tól: 40 695 Ft
Ár 5 db-tól: Kérjen árajánlatot
20 készleten
Cikkszám: PI-620-0.5-B20 Kategória:

Tulajdonságok

Vastagság

0,5 mm

Szélesség

62 cm

Hossz

20 m

Mágneses erő

30 g/cm2

Termékleírás

Hirdetéseket, ajándék mágneseket vagy táblákat szeretne készíteni, amelyeket könnyen fémfelületekre rögzíthet, például fémpolcokra, autók karosszériájára vagy hűtőszekrényekre? Szeretné megőrizni a lehetőséget, hogy bármikor és könnyen leszedheti őket? Ha igen, akkor mágnesfóliánk az ideális választás az Ön számára. Könnyen vágható, így alakját és méretét is az Ön igényeihez igazíthatja.

Az így készült reklámokat, ajándék mágneseket vagy táblákat irodában, műhelyben, gyárakban, otthoni dekorációs célokra, ajándéktárgyak vagy játékok készítésére, művészeti tevékenységhez, kiállításokon és sok más ágazatban felhasználhatja. Kifejezetten belső terekre tervezték.

Ha nincs lehetősége nyomtatni vagy felcímkézni a fóliát, próbálja ki öntapadós mágnesfóliánkat, amelyre hagyományos fényképeket vagy más nyomtatott grafikákat is ráragaszthat.

Figyelmeztetés: Soha ne helyezzen mágnesfóliákat neodímium mágnesek közelébe, mert azok demagnetizálódhatnak, ezért ne használja a fóliát mágnestábla készítéséhez. Ilyen célra használja valamelyik fémfóliánkat (fehér vagy fekete) színben.