6%

Öntapadós fémfólia fehér – filccel írható 100×60 cm

8 990 Ft Áfával

A fémfólia mágnestáblaként használható jegyzetek mágnesekkel történő kitűzésére. Filccel lehet rá írni. Az öntapadós oldalnak köszönhetően könnyen a kívánt helyre helyezhető.

498 készleten
Cikkszám: WKP-600-ST Kategóriák: , , Címke:

Tulajdonságok

Vastagság

0,5 mm

Méretek

100 x 60 cm

Súly

1 kg

Termékleírás

Szüksége lenne egy mágnestáblára az irodában, az üzletben, az iskolában vagy a gyerekszobában? Készítse el könnyedén fémfóliánk segítségével! Öntapadós oldalának köszönhetően szinte bárhol könnyen és gyorsan elhelyezheti.

Öntapadós fémfólia fehér – filccel írható 100×60 cm

A mágnestábla kiválóan alkalmas lesz jegyzetek vagy más dokumentumok mágnesekkel történő rögzítésére. Fehér színének és fényes felületének köszönhetően filctollal is lehet rá írni (fehér rajztáblákhoz és flipchart táblákhoz való filctollal), amelynek nyomai könnyen letörölhetők a tábláról.

A jegyzetek táblára való rögzítéséhez az irodai mágneseket ajánljuk, amelyek formája biztosítja a jegyzetek egyszerű és kényelmes használatát. Ráadásul színüknek köszönhetően kiváló dekorációs kiegészítői lehetnek az irodának vagy az otthonának. A régebbi fekete ferrit mágnesek gyengék lehetnek a fémlemezből készült mágnestáblához, ezért nem ajánljuk ezt a kombinációt. Az újabb neodímium mágnesek megfelelő erővel rendelkeznek, de törékenyek. Ha két ilyen erős neodímium összeugrik, eltörhetnek. Ezért az irodai mágnesek a legjobb választás egy mágnestáblához.

A mágnestáblára a jegyzeteken kívül különböző ajándékmágneseket és fotómágneseket is rögzíthet, amelyeket akár saját maga is elkészíthet öntapadós mágnesfóliánkkal vagy mágnesszalagjainkkal.

A tábla vastagsága 0,5 mm. A lap öntapadós oldala ragasztóval van ellátva, amely jól tapad különböző sima felületekre, például szekrényre vagy falra. Ollóval könnyen vágható, így szükség esetén a méretét tetszés szerint alakíthatja.

A csomag tartalma:

1x Öntapadós fémfólia fehér – 100×60 cm

Öntapadós fémfólia fehér – filccel írható 100×60 cm