Pot mágnes csavarlyukkal 20×6 mm (SmCo)

1 735 Ft Áfával

Mennyiségi kedvezmények
Ár 1 db-tól:1 735 Ft
Ár 10 db-tól: 1 605 Ft
Ár 30 db-tól: 1 475 Ft
Ár 100 db-tól: 1 385 Ft
Ár 500 db-tól: Kérjen árajánlatot
4 220 készleten

Tulajdonságok

Átmérő

20 mm

Magasság

6 mm

A lyuk mérete

M4

Mágneses erő

8 kg

Anyag

SmCo YXG28

Felületi bevonat

Felület bevonat nélkül, galvanizált acéltok

Maximális üzemi hőmérséklet

300 °C-ig

Súly

12 g

Termékleírás

Mágneses tartó középen egy M4 csavarlyukkal. A hagyományos neodímium mágnesekkel ellentétben, amelyek 80 °C feletti hőmérsékleten veszítenek erejükből, az SmCo mágnesek egészen 300 °C-ig ellenállnak a hőnek.

A tartó egy szamárium-kobalt mágnesből (SmCo) és egy acélhengerből áll, amely a teljes mágneses erőt a mágnes egyik oldalán lévő kis térbe koncentrálja. Ennek köszönhetően a tartó még nehezebb tárgyakat is képes megtartani, és függőleges és vízszintes tartónak is alkalmas. Mivel az összes mágnesesség a tartó aktív oldalának felületére koncentrálódik, az erő a távolsággal gyorsan csökken, így a távolabbi tárgyakra alig hat.

A tartó hátoldala nem mágneses. Ideális körülmények között a 20×6 mm-es szamárium-kobalt tartó 8 kg acélt bír el, ha az legalább 6 mm vastag, ha a tartó teljes felületét érinti és rajta lóg – és ha a tartó aktív oldalával függőlegesen lefelé mutat, és felfelé vonzza az acél tárgyat. Sokkal kisebb erő szükséges ahhoz, hogy a fémtárgyat a tartóról oldalra húzzuk, mint ahhoz, hogy a mágnesezés irányában letépjük. Összes tartónk északi pólusa az aktív oldalon van (tehát taszítják egymást).