21%

Állítható mágneses csuklópánt barkácsolóknak

4 090 Ft Áfával

Ez a mágneses csuklópánt nagyszerű eszköz minden ezermester számára. Tetszőleges méretre állítható, megbízhatóan tartja a csavarokat, anyákat, tűket, ollót és más apró szerszámokat.

371 készleten
Cikkszám: RZN1-PREM Kategória:

Termékleírás

A mágneses csuklópánt minden ezermester, de egy profi szerelő, kézműves, villanyszerelő, autószerelő és sok más szakember hőn áhított eszköze.

Tökéletesen megfelel mindenkinek, aki kis fémtárgyakkal dolgozik, mint például csavarok, szögek, anyák, tűk vagy más apró eszközök. Ennek köszönhetően mindkét kéz felszabadul, és egyúttal kéznél vannak ezek a tárgyak és szerszámok. A munka hatásfoka magas, a kényelem pedig garantált.

A mágneses csuklópánt tíz szupererős mágnessel van felszerelve, amelyek megbízhatóan tartják a csatlakoztatott tárgyakat. Puha, légáteresztő és vízálló Oxford 1680D ballisztikus nejlonszövetből készült. A minőségi anyagok használatának köszönhetően a mágneses csuklópánt tartós, kényelmes és ugyanakkor könnyű. Felülete könnyen tisztítható.

Ez a hasznos mágneses csuklópánt univerzális mérettel rendelkezik. Kiváló minőségű tépőzárral zárható.

Praktikus születésnapi vagy karácsonyi ajándékként is népszerű választás minden professzionális vagy otthoni barkácsoló férfi számára.

A csomag tartalma:

1x Mágneses csuklópánt

Állítható mágneses csuklópánt barkácsolóknak